Ispiši ovu stranicu

NOVO: Učenički servis!

30.05.2019.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Poštovani učenici,

sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je u Srednjoj školi Ivanec otvoren Učenički servis koji će našim učenicima omogućiti mogućnost rada tijekom praznika učenika.

Član Učeničkog servisa može biti bilo koji učenik Srednje škole Ivanec koji se želi učlaniti u Učenički servis uz suglasnost zakonskog zastupnika ili skrbnika (ako je učenik maloljetan). Potrebni dokumenti za učlanjenje u Učenički servis Srednje škole Ivanec su:

  • 2 fotografije za dokumente (2,5 cm x 3,5 cm)
  • podatak o broju žiro računa ili tekućeg računa otvorenog u bilo kojoj poslovnoj banci na ime učenika (presliku otvorenog žiro ili tekućeg računa u banci po izboru)
  • OIB učenika (fotokopija pisanog dokumenta s OIB-om)
  • popunjenu tiskanicu s općim podacima o učeniku (evidencijski list)
  • suglasnost roditelja-skrbnika ako je učenik maloljetan.

Članstvo u Učeničkom servisu je BESPLATNO i traje do prestanka statusa redovitog učenika.

U privitku ove obavijesti možete naći obrasce koje je potrebno dostaviti u tajništvo Škole prije potpisivanja ugovora o povremenom radu redovitog učenika.

 

Radno vrijeme Učeničkog servisa:

  • utorkom i četvrtkom od 9:00 do 12:00 sati

 

Učenici koji već imaju iskaznicu mogu ugovore i ostalu dokumentaciju preuzeti na web stranici Škole ili na oglasnoj ploči u Školi.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, pozivamo vas da se obratite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Ravnateljica:

mr.sc. Lidija Kozina, dipl.oec.

 

 

Pročitano 7071 puta