eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Upisi u prve razrede u školskoj godini 2018./2019.

Objava slobodnih mjesta u jesenskom upisnom roku, šk. god. 2018./2019. - NOVO!

 

Nakon ljetnog upisnog roka u Srednjoj školi Ivanec ostala su slobodna mjesta u sljedećim programima:

Opća gimnazija - 10 mjesta

Prodavač - 10 mjesta

 

Sve informacije o upisima u jesenskom upisnom roku dostupne su na portalu upisi.hr.

 

 

 

Raspored upisa u Srednju školu Ivanec u šk. god. 2018./2019. u ljetnom upisnom roku

 

U utorak, 10. srpnja 2017. u 12 sati zaključava se mogućnost odabira/prijava obrazovnih programa te slijedi ispis prijavnica i upisi u odabrane programe.

 

U Srednjoj školi Ivanec upisi će se provoditi 13.07.2018. (petak) od 12 do 14 sati, 16. i 17. 07. 2018. (ponedjeljak, utorak) od 8 do 14 sati prema sljedećem rasporedu:

Opća gimnazija - učionica 17

Ekonomist i prodavač - učionica 19

CNC operater - učionica 20

Instalater kućnih instalacija, strojobravar, stolar - učionica 21

 

Molimo sve kandidate da sa sobom ponesu upisnicu (potpisanu od strane roditelja i učenika) koju mogu ispisati iz sustava upisi.hr te potrebne dokumente ovisno o programu: potvrdu nadležnog školskog liječnika, liječničku Svjedodžbu medicine rada, Ugovor o naukovanju, Ugovor o obavljanju praktične nastave (vidjeti koji dokumenti su potrebni za pojedini program). 

 

Ako netko nije u mogućnosti ispisati upisnicu kod kuće, mi ćemo je ispisati u školi, ali u tom slučaju kandidat mora doći s roditeljem zbog potpisivanja.

Također, molimo sve kandidate da donesu i svjedodžbe od 5. do 8. razreda.

 

Svim učenicima upućujemo čestitke na uspješnom odabiru i upisu.

Dobro došli u Srednju školu Ivanec!

 

 

 

 

Općenite informacije o upisima u Srednju školu Ivanec u šk. god. 2018./2019.

 

Sve informacije o uvjetima upisa, programima, odjelima i broju učenika u Srednjoj školi Ivanec možete pronaći u nastavku ili odabirom konkretnog obrazovnog programa.

U školskoj godini 2018./2019. planiramo upis u sljedeće obrazovne programe:

Gimnazija - opća gimnazija

Ekonomska škola - ekonomist

Prodavač

CNC operater

Stolar

Instalater kućnih instalacija

Strojobravar

upisi 18 19

         

skola za zivot

 

 

Srednja škola Ivanec je jedna od 72 škole koja će od sljedeće školske godine provoditi obrazovanje po novom programu "Škola za život"u okviru provođenja kurikularne reforme.

 

 

  

 

To se posebno odnosi na buduće učenike gimnazijskog i ekonomskog smjera, budući da će se tako napraviti iskorak i modernizirati nastava, a učenici će raditi po novom programu.

Pripreme, koje uključuju i usavršavanje nastavnika za učenje i poučavanje za rad s tim učenicima u prvim razredima, već su u tijeku.

 

Učenici gimnazijskog usmjerenja će dobiti tablete na kojima će raditi, mijenjaju se načini i metode rada, udžbenici će biti besplatni, dijelom u digitalnom, a dijelom u papirnatom obliku.

Isto tako i učenici ekonomisti će dobiti tablet za rad, ali i besplatne udžbenike za općeobrazovne predmete, dok će za strukovne predmete ekonomistima ostati standardni udžbenici. 

Učenicima koji još nemaju pristup internetu kod kuće, to će biti omogućeno.

 

Publikacije "Idemo u srednju - 2018./2019." , Odluka o upisu učenika u 1. razred srednje škole te Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole dostupni su na stranici www.upisi.hr.

logo upisi

 

Logo ucenici com

 

  

Prema zakonskim propisima učenici su obavezni prije upisa u prvi razred srednje škole za obrtnička zanimanja pristupiti liječničkom pregledu specijaliste medicine rada, radi utvrđivanja zdravstvene sposobnosti.

Liječnički pregled se obavlja u DZ Varaždinske županije - Ispostava u Ivancu - "Specijalistička ordinacija medicine rada Dragutin Rogina" (drugi kat desno), u radne dane ambulante. Predbilježbe za liječnički pregled primaju se svakog radnog dana od 11 do 15 sati na telefon 784-233.

Troškove pregleda za obrtnička zanimanja snose učenici. Sa sobom je potrebno donijeti mišljenje liječnika školske medicine.

Navedeni dokument možete preuzeti u privitku.

 

Kalkulatoru bodova za upis učenika u srednju školu možete pristupiti ovdje.

 

Promidžbenu brošuru o našoj školi možete preuzeti ovdje.

Brosura naslovnica

 

 

Za sve informacije o upisima možete nas kontaktirati na broj 042 782 344 ili putem e-maila: iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

      

 

 

Back to top