Ispiši ovu stranicu

Obavijest iz školske knjižnice

28.09.2021.  -  Napisala  Iskra Petak
Tekst:   /  

Drage učenice i učenici,

školska knjižnica i ove godine prima zainteresirane učenike u Knjižničarsku grupu koja je izvannastavna aktivnost. Stoga pozivam sve one koji žele pomagati u radu knjižnice i upoznati knjižnično poslovanje da se što prije jave u knjižnicu kako bismo dogovorili termine te počeli s radom.

Osmu godinu za redom priključujemo se natjecanju u znanju i kreativnosti Mreža čitanja (mnogima poznato kao Čitanjem do zvijezda) u kojemu smo uvijek imali lijepe rezultate te sudjelovali i na nacionalnoj razini. Kako je predviđeno, školsko natjecanje će se održati početkom prosinca, stoga pozivam zainteresirane da mi se također jave što prije.

Što se tiče pravila posudbe u školskoj knjižnici, napominjem da možete posuditi dvije knjige na rok od 15 dana te ih morate produžiti ukoliko ih ne stignete pročitati. Budući da u knjižnici osim lektire imamo i puno stručne literature te romana za slobodno čitanje, pozivam vas da pogledate katalog knjižnice na webu te dođete i pronađete nešto za sebe!

Da se ne bi stvarale gužve u knjižnici, preporučljivo je naručiti knjige putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a ja ću vam ih dostaviti u razred.

Na Facebook stranici Knjižnice i web stranici Škole pod sekcijom „Knjižnica“ možete pročitati obavijesti i upute vezane uz posudbu knjiga i natjecanje.

                                                                                                                                             Knjižničarka:

                                                                                                                                  Iskra Petak, prof. i dipl.bibl.

Pročitano 857 puta