eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Događanja

Noina arka i Vojska

29.05.2024. Napisala Iskra Petak
Galeriju fotografija s Norijade 2024. završavamo Noinom arkom koju su uprizorili učenici 3.C te Vojskom 3.S/D razreda. Nadamo se da ste ih gledali uživo i uživali u njihovim nastupima te da ćete jednako tako uživati u fotografijama koje je snimio Dakkar Photography.

Više...

Pin Up i Peaky Blindersi u akciji

29.05.2024. Napisala Iskra Petak
Oduševljeni nastupima naših prodavača i ekonomista donosimo fotografije koje će vam pokušati dočarati dio atmosfere i energije koju su učenici uložili da bi ovogodišnja Norijada opet podigla ljestvicu u scenskom nastupu. Pogledajte Pin Up nastup 3.P i Peaky Blinderse iz 4.E razreda. Zahvaljujemo Dakkar Photography na ustupljenim fotografijama!

Više...

Norijada Barbie i Kena i Star Warsa

28.05.2024. Napisala Iskra Petak
Pogledajte fotografije s nastupa naših maturanata gimnazijalaca. Barbie i Ken iz 4.G1 te Star Wars iz 4.G2 razreda oduševili su nas svojom energijom i kreativnošću! 

Više...

Mimohod naših maturanata

28.05.2024. Napisala Iskra Petak
Donosimo vam nekoliko fotografija s mimohoda naših maturanata ivanečkim ulicama! Uživajte u fotografijama koje je snimio Dakkar Photography!

Više...

Terenska nastava u ITAS-Prvomajsku

28.05.2024. Napisala Iskra Petak
Naši učenici prvih razreda, smjera instalater kućnih instalacija i CNC operater posjetili su ivanečku tvornicu alatnih strojeva, ITAS-Prvomajsku d.d. ITAS-Prvomajska jedina je tvornica alatnih strojeva u Hrvatskoj koja se bavi proizvodnjom alatnih strojeva od oštrilica za alate do univerzalnih NC i CNC glodalica čime je ova terenska nastava bila od višestruke koristi našim učenicima koji se školuju u sektoru strojarstva, a također i mnogi od njih tamo obavljaju praksu. Učenike…

Više...

Geografija u Parku prirode Učka i Opatiji

24.05.2024. Napisala Iskra Petak
Učenici 1.G, 1.T, 1.E i 1.C razreda jučerasnji dan proveli su na terenskoj nastavi iz geografije u Parku prirode Učka i Opatiji. U Parku prirode Učka učenici su obišli poučnu stazu Stažica - Sapaćica te razgledali multimedijalni i interaktivni postav centra za posjetitelje Poklon, dok su u Opatiji imali prilike za šetnju ili kavu uz more.

Više...

Terenska nastava u WE-KR

21.05.2024. Napisala Iskra Petak
Učenici prvih razreda smjera CNC operater i instalater kućnih instalacija posjetili su ivanečki pogon WE-KR-a, vodeću tvrtku u proizvodnji metalnih konstrukcija i njihovih dijelova. Učenike i njihove strukovne nastavnike, Danijela Ribića i Emila Meseca, s djelatnošću tvrtke upoznali su Zoran Petrinjak, stručnjak zaštite na radu i Matija Ivančić, šef strojne obrade.

Više...

Varaždinska biskupija i Katehetski ured organizirali su u subotu 11. svibnja 2024. nagradni izlet za najbolje ekipe u Natjecanju iz vjeronauka – Vjeronaučnoj olimpijadi. Tema ovogodišnje Olimpijade bila je Socijalni nauk Crkve pa je izlet bio posebno usmjeren prema bl. Alojziju Stepincu, velikom promicatelju upravo socijalnog nauka. Učenici i mentori najprije su otišli u Krašić gdje su razgledali spomen-dom našeg blaženika Alojzija Stepinca i proslavili svetu misu u župnoj crkvi…

Više...

Čestitamo na izvrsnom rezultatu našem učeniku Alenu Frketinu i njegovoj mentorici, profesorici Mihaeli Lančić, koji su se vratili s državnog Natjecanja iz Geografije održanog u Vodicama od 13. do 15. svibnja! Alen je ostvario izvanredan uspjeh, osvojivši 7. mjesto među 20 natjecatelja u kategoriji 4. razreda gimnazije.

Više...

"Keramika Mecena” u 1.E

15.05.2024. Napisala Iskra Petak
Učenicima 1.E razreda na satu izbornog predmeta Obiteljski posao predstavljen je mali obiteljski posao iz lokalne zajednice – tradicijski lončarski obrt "Keramika Mecena”. O bavljenju lončarstvom učenicima je govorio Matija Kuća, glavni majstor lončar u obiteljskom obrtu koji je već četvrta generacija u obitelji Kuća koja se bavi lončarstvom. Da je takvo predstavljanje poticajno i korisno učenicima, govore i njihovi dojmovi koje donosimo u nastavku: Predavanje me se jako dojmilo. Bilo je…

Više...

Stranica 1 od 71

Back to top