eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poštovani, 

u privitku donosimo Protokol i organizaciju rada Srednje škole Ivanec od 1. ožujka 2021. te molimo da se istog pridržavate u cilju sprječavanja širenja bolesti.

Ravnateljica

mr.sc. Lidija Kozina

Dragi učenici,

u privitcima donosimo raspored razreda po matičnim učionicama, raspored razreda te raspored po učionicama.

U srijedu, 17. veljače 2021. godine u vremenu od 10:00 do 13:00 sati u našoj školi, kao i u ostatku Hrvatske, održano je školsko natjecanje iz matematike. Usprkos svim poteškoćama u realizaciji nastave zbog epidemiološke situacije, devetero učenika imalo je dovoljno motivacije pristupiti natjecanju. Tako se u rješavanju složenijih matematičkih zadataka okušalo četvero učenika 1. razreda, Alen Frketin, Ivan Erdec, Lovro Čehulić i Karlo Kotaršćak, jedna učenica 2. razreda, Ema Lonjak, i četvero učenika 4. razreda, Klara Zebec, Anja Peharda, Hrvoje Dubovečak i Benjamin Maloić.

Najbolje rezultate postigli su Alen Frketin i Klara Zebec koji će, prema prijedlogu županijskog povjerenstva, sudjelovati na županijskom natjecanju.

Čestitke svima !

                                                           Aktiv profesora matematike

Povodom Svjetskog tjedna novca, Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) raspisala je natječaj „Osiguraj svoju budućnost“ u kojem mogu sudjelovati učenici srednjih škola s područja Republike Hrvatske. Natječaj je otvoren za prijavu do zaključno 20. ožujka 2021.godine.

Natječajem se želi potaknuti mlade da razmišljaju o svojoj budućnosti te da shvate važnost mirovinskog sustava u Hrvatskoj. Videorad učenika treba odgovoriti na temeljna pitanja:

  1. Što je dobrovoljna mirovinska štednja?
  2. Koje su prednosti štednje za mirovinu?
  3. Kakav biste život željeli u mirovini i čime biste to osigurali?

Više informacija o natječaju i načinu prijave možete doznati na stranicama HANFA-e.

Dragi učenici,

obavještavamo vas da za izdavanje mjesečnih karata za ožujak nije potrebno priložiti i uvjerenja o pohađanju nastave. Uvjerenja su potrebna samo za one učenike koji praktičnu nastavu obavljaju na relaciji koja se razlikuje od one za prisustvovanje nastave te ih oni mogu zatražiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Poštovani, 

Odluka o izvođenju nastave i organizaciji rada od 1.3.2021. nalazi se u privitku.

Drage učenice i učenici,


U srijedu u našoj školi obilježavamo Dan ružičastih majica. Na taj se dan podiže svijest i podržava suzbijanje vršnjačkog nasilja.

Obilježit ćemo ga na nekoliko načina:

  • Molimo sve učenike koji dolaze u školu, ako mogu, da taj dan obuku ružičaste majice u znak podrške suzbijanju vršnjačkog nasilja.
  • Na panou u holu Škole nalazit će se ružičasta majica od hamer papira u koju možete, ili pisati poruke podrške, ili se samo potpisati. Učenici koji su kod kuće mogu to učiniti putem LINO ploče na linku: https://bit.ly/3qEpyDY
  • Sve učenike (i one u školi i one koji nastavu prate od kuće) pozivamo da na instagram objave sliku ili priču u ružičastim majicama pod hashtagom #danruzicastihmajicassi2021, a te će slike biti objavljene na instagram profilu Škole.

Hvala svima na sudjelovanju!

Pedagoginje Anja i Tihana

U utorak, 16. veljače, održano je školsko Natjecanje iz katoličkog vjeronauka - Vjeronaučna olimpijada na kojemu je sudjelovalo petero naših učenica i učenika. Oni su ostvarili izvrsne rezultate te su od 10 škola koje su se natjecale ostvarili prvo mjesto u ukupnom poretku!

Na međužupanijsku/biskupijsku razinu koja će se održati 23. ožujka, ide četvero najbolje plasiranih učenika koji će činiti ekipu Srednje škole Ivanec, a to su: Lovro Maček, Leon Matuza, Petra Jakop i Silvija Šoštarić.

Čestitamo učenicima i mentorici s. Lauri Cukar na postignutom rezultatu!

Dragi učenici,

Društvo za znanstvenu fantastiku iz Zagreba, SFera, objavilo je literarni, likovni i filmski natječaj za djecu i mlade te vas pozivamo da se odazovete istome. Detalje natječaja ćete pronaći u privitcima.

Na SFerin literarni i likovni natječaj za djecu i mlade svake godine stigne preko 1500 radova iz cijele Hrvatske. Nagradni fond osiguravaju Zagrebačka naklada, Egmont, Carta Magica i drugi sponzori.

Društvo SFera već više od dvadeset godina organizira ovaj natječaj. Detalje o samom društvu, kao i o natječaju, možete pronaći na internetu www.sfera.hr

Dragi učenici,

zahvaljujemo vam na sudjelovanju u istraživanju o nastavi na daljinu u Srednjoj školi Ivanec u 1. polugodištu školske godine 2020./2021. Vaši odgovori su nam vrlo važni radi daljnjeg unapređenja izvođenja nastave na daljinu.

Zadovoljni smo uočenim poboljšanjima u online nastavi, a rezultate istraživanja možete vidjeti u privitku.

Srdačan pozdrav,

Ravnateljica

Lidija Kozina

Stranica 1 od 77

Back to top