eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poštovani,

nakon provedenog ljetnog upisnog roka u prve razrede Srednje škole Ivanec, objavljujemo okvirni broj slobodnih mjesta za jesenski upisni rok:

  • Prodavač - 13
  • Opća gimnazija - 2

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Pod rubrikom Nastava - Udžbenici  http://www.ss-ivanec.hr/udzbenici objavljeni su popisi udžbenika i dodatnih nastavnih materijala za školsku godinu 2020./2021. Molimo da obratite dodatnu pozornost na bilješke ispod tablica vezano uz strane jezike i izborne predmete.

Roditeljima i učenicima prvih razreda preporučujemo da udžbenike kupuju tek nakon provedenih upisa zbog formiranja grupa stranih jezika i izbornih predmeta. Po oformljenim grupama na web stranicama Srednje škole Ivanec objavit ćemo konačne odabire s popisom udžbenika za strane jezike i izborne predmete.

Dragi maturanti i učenici trećih rezreda, 

u petak 24.7. u 15 sati održat će se vrlo zanimljiv online event za učenike koji razmatraju opcije studiranja u Velikoj Britaniji. Još uvijek su u tijeku posljednje prijave za ovu jesen za učenike koji nisu uspjeli upisati fakultet u Hrvatskoj te za učenike trećih razreda koji mogu upisati foundation program i tako ući u opciju kredita.

Zbog Brexita jesen 2020. je zadnja prilika za ostvarivanje financijskih pogodnosti za obrazovanje u Velikoj Britaniji.

Ukoliko započnete jedan od navedenih programa ove jeseni 2020., ostvarujete pravo na financijske pogodnosti kao UK građani:

  • A levels program koji se odnosi na zadanj dva razreda srednje škole za učenike koji završavaju 2. razred.
  • Foundation program za učenike koji završavaju 3. razred.
  • Foundation program za maturante koji nemaju dovoljan prosjek ocjena ili znanje engleskog jezika.
  • Preddiplomski studij za maturante i sve koji već nisu započeli studij.
  • Diplomski studij za preddiplomce i one koji već nisu završili diplomski studij.

Ulaskom Hrvatske u EU 2013. dobili smo mogućnost za iznimno povoljne studentske kredite britanske vlade koji su pokrivali cijeli iznos školarine na preddiplomskoj i diplomskoj razini. Zbog izlaska UK iz EU ova jesen je zadnja prilika za ostvarivanje istih pogodnosti.

 

Besplatna online konferencija Study UK: Last chance će se održati putem Zoom platforme koju trebate preuzeti na: https://zoom.us/download ili kao aplikaciju na svom mobitelu.

Topic: Zadnja prilika za Veliku Britaniju

Time: Jul 24, 2020 15:00

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/87379673571

Meeting ID: 873 7967 3571

*Prilikom priključivanja konferenciji molimo da napišete svoje puno ime i prezime radi lakše komunikacije.

Učenici se mogu registrirati ovdje: https://bhvedu.com/2020/07/09/study-uk-zadnja-prilika-za-srednjoskolce-maturante-i-studente/

Tema online konferencije je kako iskoristiti priliku i biti zadnja generacija hrvatskih studenata koji svoj studij mogu financirati putem povoljnih kredita britanske vlade, a na konferenciji će biti predstavnici srednjih škola i sveučilišta kao i hrvatska studentica koja će s nama podijeliti svoje iskustvo studija.

 51fd4e073a5c230f82bf528d466f6b2c L

Poštovani roditelji, dragi učenici osmih razreda!

 

Datumi zaprimanja upisnica i dokumenata koji su uvjet za upis u prvi razred Srednje škole Ivanec u ljetnom upisnom roku ako se upisnica i ostali dokumenti dostavljaju osobno:

28.7.2020. (utorak) - od 8:00 do 14:00 sati

29.7.2020. (srijeda) - od 8:00 do 14:00 sati

Zbog radova obnove glavnog ulaza, za upise će biti otvoren stražnji ulaz u Školu - između košarkaškog i nogometnog igrališta. Nošenje maski i dezinfekcija pri ulasku su obavezni!

 

Ukoliko se upisnica i ostali dokumenti koji su uvjet za upis u ljetnom upisnom roku dostavljaju elektroničkim putem, rok za dostavu je 29.7.2020. do 14:00 sati.

Ako se dokumenti šalju elektroničkim putem, molimo da prilikom slanja upisnice POPUNITE I OBRAZAC U PRILOGU (za smjer koji se upisuje) te da ga zajedno s upisnicom pošaljete elektroničkim putem. Obrasci su dostupni na dnu ove obavijesti.

Ako se učenik upisuje osobno (u školi), tada će navedene podatke popuniti u školi.

 

Nakon što kandidat potvrdi svoj upis vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika, upisnicu može dostaviti osobno ili elektroničkim putem na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (u prijavnom mailu je obavezno navesti kontakt broj mobitela roditelja i učenika). Ukoliko neki kandidat nije u mogućnosti ispisati upisnicu kod kuće, dobit će upisnicu u školi, međutim, tada kandidat mora doći s roditeljem/starateljem zbog potpisivanja iste. Napominjemo da je uz upisnicu potrebno dostaviti i ostalu dokumentaciju, što ovisi o pojedinom zanimanju/smjeru.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji, uvjetima upisa, programima, odjelima i broju učenika u Srednjoj školi Ivanec možete pronaći pod izbornikom Upisi  ili odabirom konkretnog obrazovnog programa.

Za sve informacije o upisima možete nas kontaktirati na broj 042 782 344 ili putem e-maila: iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dragi maturanti,

obavještavamo vas da svjedodžbe o položenoj državnoj maturi možete preuzeti u srijedu, 22. srpnja 2020. u vremenu od 8:00 do 12:00 sati u čitaonici Škole. Nakon toga, iste možete preuzeti u učeničkoj referadi radnim danom od 8:00 do 13:00 sati. Poštujte epidemiološke mjere i u prostor škole ulazite po jedan uz obavezno nošenje maski i dezinfekciju ruku na ulazu.

Dragi učenici,

u privitcima donosimo primjere pravilno popunjenih ugovora za praktičnu nastavu.

Dragi učenici,

u privitku donosimo raspored popravnih ispita koji će se održati 24. i 25. kolovoza 2020.

Učenici koji su upućeni na jesenski rok popravnog ispita moraju prijaviti popravni ispit u učeničkoj referadi u utorak, 21.07.2020. od 8 do 11 sati.

Poštovani!

U privitku donosimo Odluku o financiranju obveznih udžbenika za učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2020./2021. koji su članovi kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade. Molimo da pročitate dopis te postupite kako je navedeno u njemu.

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Pod rubrikom Nastava - Udžbenici  http://www.ss-ivanec.hr/udzbenici objavljeni su popisi udžbenika i dodatnih nastavnih materijala za školsku godinu 2020./2021. Molimo da obratite dodatnu pozornost na bilješke ispod tablica vezano uz strane jezike i izborne predmete.

Dragi učenici,

u privitku donosimo raspored organizacije dopunskog rada koji će se održati u prostorima Škole.

Stranica 1 od 67

Back to top