eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Dragi učenici,

u privitku donosimo raspored fakultativne nastave za 2. polugodište. Nastava subotom počinje u 8 sati, te se mogu održati 4 nastavna sata.

Dragi učenici,

18.1.2020. održati će se nastava iz sljedećih predmeta:

 • Talijanski jezik u digitalnom i multikulturalnom okruženju
 • Literarno-recitatorska grupa.

25.1.2020. održati će se nastava iz sljedećih predmeta:

 • Engleski jezik u digitalnom i multikulturalnom okruženju
 • Mladi kemičari
 • Etika
 • Literarno-scenska grupa na njemačkom jeziku
 • 3.C razred kod prof. Ivice Štrleka

Dragi maturanti, 

Algebra grupa, unutar koje djeluje i Visoko učilište Algebra, već 6 godina uspješno provodi i program priprema za polaganje ispita državne mature (www.drzavnamatura.hr) diljem Republike Hrvatske i BiH te svim učenicima završnih razreda srednje škole omogućuje da na vrijeme  procjene svoje znanje iz Matematike, Hrvatskog i Engleskog jezika, provedbom besplatnih probnih ispita. Probni ispiti pišu se u isto vrijeme u svim Algebrinim centrima po svim pravilima državne mature te tako maturanti dobivaju rezultat u odnosu na cijelu generaciju, a škole imaju mogućnost usporedbe rezultata svog rada  s rezultatima rada svih škola u Hrvatskoj.

BESPLATNI PROBNI ISPITI DRŽAVNE MATURE provode se u 8 gradova:

 • 25. siječnja 2020. u Splitu, Rijeci, Zadru,  Puli, Varaždinu, Osijeku i Šibeniku
 • 26. siječnja 2020. u Zagrebu

I to za sljedeće predmete:

 • Hrvatski jezik – osnovna i viša razina
 • Matematika – osnovna i viša razina
 • Engleski jezik – osnovna i viša razina

Na besplatne probne ispite možete se prijaviti na https://www.algebra.hr/drzavna-matura/kampanje/probni-ispiti-mature-2020/prijavi-se/  ili na http://bit.ly/probni-ispiti2020

 

Iskoristite priliku, prijavite se na vrijeme te procijenite svoje znanje!

Kako bi učenici koji svoje buduće zanimanje vide u području učiteljske ili odgojiteljske profesije mogli steći iskustveni uvid u UČITELJSKI I ODGOJITELJSKI STUDIJ, Odsjek Učiteljskog fakulteta u Čakovcu 22. siječnja 2020. godine organizira Dan otvorenih vrata.

U sklopu Dana otvorenih vrata učenici će moći:

 • Upoznati nastavnike, voditelje, fakultet i studijske programe
 • Saznati iz prve ruke:

-      Što je to sveučilišni studij?

-      Što je to učiteljski studij, a što odgojiteljski studij?

-      Što znače ECTS-i?

 • Sjesti u studentske klupe i upoznati sadržaje (u kratkim i različitim radionicama)
 • Razgledati knjižnicu, učionice, multimedijske i informatičke praktikume, studentski boravak te menzu
 • Pitati studente o njihovim aktivnostima i životu na fakultetu
 • Razgovarati sa studentima i nastavnicima te u interakciji sa studentima viših godina doživjeti što se na ovom studiju može naučiti i kako studij izgleda iz studentske perspektive
 • Upoznati infrastrukturne mogućnosti Učiteljskog fakulteta.

 

 Pozivaju se zainteresirani učenici da se pridruže na Danu otvorenih vrata te da upoznaju Učiteljski fakultet – Odsjek u Čakovcu kao i studijske programe za obrazovanje učitelja, učitelja s engleskim jezikom i odgojitelja.

 

Okvirni program Dana otvorenih vrata s pozivom učenicima nalazi se u prilogu, ali i na Facebook stranici Odsjeka u Čakovcu https://www.facebook.com/events/607680976661814/.

Filozofski fakultet u Rijeci u petak 24. siječnja 2020. u vremenu od 11.30 do 14.15 sati organizira Dan otvorenih vrata.

Filozofski fakultet otvorit će vrata zainteresiranim učenicima i predstaviti studijske programe svih odsjeka, studentske projekte i studentske udruge. Cilj  je učenicima približiti Fakultet i omogućiti im da izravno steknu sliku studiranja na Fakultetu obilaskom odsjeka, komunikacijom sa studentima te u susretu s nastavnicima.

Poziv i program nalaze se u privitku.

10.01.2020.

Vijeće roditelja

Napisala

Poštovani predstavnici Vijeća roditelja,

pozivamo vas na sastanak Vijeća koji će se održati 15. siječnja 2020. godine (srijeda) s početkom u 17:00 sati u učionici budućnosti Srednje škole Ivanec.

Dragi učenici, poštovani roditelji,

podsjećamo vas da će se ove subote 11. siječnja 2020. godine održavati nastavni proces po rasporedu za ponedjeljak. Dolazak na nastavu je obavezan.

Tijekom mjeseca prosinca organizirana je akcija prikupljanja hrane za napuštene životinje iz Udruge Spas Varaždin koju su inicirali članovi Vijeća učenika uz pomoć pedagoginja Anje Rutić i Elene Kostanjevec. Učenici su tijekom cijelog mjeseca u školu donosili hranu i deke za pse, a zadnjeg dana nastave na Božićnom su sajmu prikupljena dodatna novčana sredstva kojima se kupilo još 120 kilograma hrane.

Sve prikupljeno jučer je dostavljeno napuštenim psićima. Uz pedagoginje i ravnateljicu, Udrugu je posjetilo i dvoje naših učenika, Anja i Antonio, koji su kratkom šetnjom dodatno uljepšali dan dvjema kujicama, Barbari i Daliji!

Zahvaljujemo svima koji su donacijama poduprli ovu akciju te pokazali humanost i toplinu prema nemoćnim i napuštenim životinjama.

Dragi učenici, poštovani profesori,

zbog odlaska prof. Pavić u mirovinu, mijenjao se raspored sati. U rubrici RASPORED možete preuzeti novi koji se počinje primjenjivati od utorka 7. siječnja 2020.

Stranica 1 od 56

Back to top