eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Varaždinska televizija snimila je prilog o završnoj konferenciji projekta "Energetska obnova Srednje škole Ivanec" kojega možete pogledati na sljedećoj poveznici:

https://www.youtube.com/watch?v=acm4uk-swdg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3BUGvsVYmO-a8NWKU8FX4Uzu6eqOGMwqVJGCxwkX1ImLMYHH2XEuRJIFY

U četvrtak, 4. lipnja 2020. godine u Učionici budućnosti Srednje škole Ivanec održana je završna konferencija projekta „Energetska obnova zgrade Srednje škole Ivanec na adresi Eugena Kumičića 7, Ivanec“.

Uz brojne uzvanike, završnoj konferenciji prisustvovali su zamjenik župana Varaždinske županije, gospodin Tomislav Paljak, gradonačelnik grada Ivanca, gospodin Milorad Batinić te ravnatelj Javne ustanove za regionalni razvoj gospodin Krunoslav Blaži sa suradnicima.

Projekt ukupne vrijednosti 9,4 milijuna kuna trajao je 24 mjeseca, od lipnja 2018., kada je potpisan ugovor s Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja o sufinanciranju projekta u visini od 4,5 milijuna kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj, iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020., Prioritetna os 4 - Promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. 2,1 milijuna kuna osigurano je iz Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata, a ostatak sredstava od 3 milijuna kuna osigurao je osnivač, Varaždinska županija.

Kao što je ravnateljica Srednje škole Ivanec, mr. sc. Lidija Kozina istaknula, svrha projekta bila je unapređenje energetske učinkovitosti zgrade Srednje škole Ivanec, uz istovremeno povećanje kapaciteta za proizvodnju električne energije iz lokalnih obnovljivih izvora energije, zatim postizanje značajnijih ušteda u potrošnji energije te postizanje boljih uvjeta obrazovanja. Očekivane su uštede primarne potrošnje energije za 51% i smanjenje emisije CO2 za 53%.

Zamjenik župana Varaždinske županije, g. Tomislav Paljak istaknuo je kako se radi o izuzetno složenom projektu energetske obnove s obzirom na razvedenu arhitekturu škole te kako je zadovoljan budući da će škola ovim projektom ostvariti značajne uštede.

Gradonačelnik grada Ivanca, g. Milorad Batinić naglasio je kako se radi o hvalevrijednom projektu energetske obnove kojim je škola poprimila sasvim novi izgled, te su poboljšani uvjeti za odvijanje nastave.

Ovom velikom investicijom osigurali su se dugoročni rezultati za podizanje kvalitete nastave, odnosno bolji uvjeti obrazovanja za naše učenike i bolji uvjeti rada za naše djelatnike. Škola, čiji je stari dio izgrađen 1959., a novi 1984. godine nakon ovog projekta energetske obnove ponovo je zasjala svojim sjajem. S ponosom možemo reći da ponovo imamo ljepoticu u centru grada kojom se možemo ponositi – zaključila je na kraju ravnateljica Kozina te povela prisutne u razgled energetski obnovljene škole.

 

IMG 8eb2e0cabbe0b9f2acdab68dd49f9951 V 

               Energetski obnovljenu školu razgledao je i gospodin Predrag Štromar, ministar graditeljstva i prostornog uređenja u pratnji čelnika grada Ivanca

 

U foto galeriji pogledajte kako je bilo na završnoj konferenciji, a u nastavku nekoliko fotografija škole prije i nakon energetske obnove:

 

Ulaz l 1 staro   Ulaz l 1 novo

 

Ulaz skole staro   Ulaz skole novo

zapad staro   zapad novo

Dvorana staro   Dvorana novo

Engl staro   Engl novo

Kotlovnica staro   Kotlovnica novo

Radionice 2 staro   Radionice 2 novo

Sjever 1 staro   Sjever 1 novo

SP DVORANA STARO   SP DVORANA NOVO

Ulaz desno staro   Ulaz desno novo

 

 

 

 

Termini održavanja dopunskog rada za 3.S razred (Instalateri kućnih instalacija):

  • Tehnologija kućnih instalacija kod profesora Stjepana Križnjaka održat će se 4., 5., 8. i 9. lipnja u 9:00 sati

Poštovani, 

u privitku se nalazi obavijest o liječničkom pregledu specijaliste medicine rada kojemu su prema zakonskim propisima dužni pristupiti učenici prije upisa u prvi razred srednje škole za obrtnička i deficitarna zanimanja.

Poštovani,

27. svibnja 2020. godine u Narodnim novinama, broj 62/2020, objavljena je Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021., a koja je dostupna na sljedećoj poveznici: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_05_62_1240.html

Dragi učenici,

učenici sadašnjeg 3.C razreda i njihov razrednik prof. Friščić, ustupili su nam video sa svojeg maturalnog putovanja na otok Vis u ljeto 2019. godine. Budući da se naši učenici spremaju na maturalac na istu destinaciju, možda će vam biti zanimljivo vidjeti kakve ljepote otoka vas tamo očekuju.

Video možete pogledati na sljedećem linku: Maturalac Vis 2019.

Kada ne bismo bili u ovim neobičnim vremenima, naši bi nas maturanti ovaj tjedan uveseljavali svojim kostimima i koreografijama. Ova im godina nije išla na ruku, no ostali su i dalje vrijedni i veseli te napravili video koji svakako pogledajte na https://youtu.be/s8PRwbAauCA

S nestrpljenjem očekujemo Norijadu u neko dogledno, bolje vrijeme. Maturanti, sretno!

Obrane završnih radova za učenike 4.E1 i 4.E2 razreda održat će se 2. i 3. lipnja 2020. s početkom od 9 sati u učionicama 4 i 6.

Učenici su o točnom terminu pristupanja obrani obaviješteni od strane razrednika te molimo da se pridržavaju epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi, da se ne grupiraju i ne zadržavaju nepotrebno u prostorima u školi i izvan škole te da na obranu završnog rada dođu u dogovoreno vrijeme.

28.05.2020.

DSD I usmeni ispiti

Napisala
Termini polaganja usmenih DSD I ispita za učenike drugih razreda:
  • ponedjeljak 1.6.2020. od 8:00 do 13,55 sati
  • utorak 2.6.2020. od 8:00 do 10:55 sati
  • četvrtak 4.6.2020. od 9:00 do 10:55 sati.

Ispitu će pristupiti ukupno 29 učenika, svaki u svom terminu koji je s njima dogovoren. Molimo pristupnike da se pridržavaju epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi, da se ne grupiraju i ne zadržavaju nepotrebno u prostorima u školi i izvan škole te da na ispit dođu u dogovoreno vrijeme.

 
Stranica 1 od 65

Back to top