×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1081
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Terenska nastava na Interliber i u Gradsko kazalište Gavella

15.11.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

Kao i svake godine u studenom, učenici gimnazije i ekonomske škole, posjećuju međunarodni sajam knjiga i učila, poznati Interliber koji se već 42. godinu održava na Zagrebačkom Velesajmu te potom nastavljaju do središta grada i jednog od gradskih kazališta.

Tako je bilo i jučer - nakon što su razgledali bogatu ponudu raznih naslova (i možda ponešto kupili), prošetali centrom Zagreba, uslijedila je kazališna predstava "Kako je počeo rat na mom otoku" u Gradskom kazalištu Gavella. Predstava je napravljena prema istoimenom filmu Vinka Brešana, nastalog 1996. godine po scenariju Ive i Vinka Brešana, a na komičan i ironičan način progovara o samim počecima rata. Kao i uvijek do sada, moramo pohvaliti sve naše učenike na primjerenom ponašanju tijekom cijelog poslijepodneva! Nadamo se da vam je bilo zanimljivo i poučno te da i sljedeće godine nastavljamo s ovakvim oblikom terenske nastave.

 

Galerija slika

{gallery}1081{/gallery}
Pročitano 1134 puta

Back to top