×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1124
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Učenici donirali hranu Udruzi Spas Varaždin

09.01.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

Tijekom mjeseca prosinca organizirana je akcija prikupljanja hrane za napuštene životinje iz Udruge Spas Varaždin koju su inicirali članovi Vijeća učenika uz pomoć pedagoginja Anje Rutić i Elene Kostanjevec. Učenici su tijekom cijelog mjeseca u školu donosili hranu i deke za pse, a zadnjeg dana nastave na Božićnom su sajmu prikupljena dodatna novčana sredstva kojima se kupilo još 120 kilograma hrane.

Sve prikupljeno jučer je dostavljeno napuštenim psićima. Uz pedagoginje i ravnateljicu, Udrugu je posjetilo i dvoje naših učenika, Anja i Antonio, koji su kratkom šetnjom dodatno uljepšali dan dvjema kujicama, Barbari i Daliji!

Zahvaljujemo svima koji su donacijama poduprli ovu akciju te pokazali humanost i toplinu prema nemoćnim i napuštenim životinjama.

 

Galerija slika

{gallery}1124{/gallery}
Pročitano 465 puta

Back to top