eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Završni projektni sastanak na projektu OOP4FUN

13.09.2024.  -  Napisala  Iskra Petak

Od 4. do 6. rujna 2024. godine u Srbiji je održan završni projektni sastanak u sklopu projekta “Objektno-orijentirano programiranje na zabavan način” (OOP4FUN) na kojem su sudjelovali i predstavnici našeg projektnog tima, ravnateljica mr. sc. Lidija Kozina i nastavnik informatike Davor Fodrek.

Prvi dio sastanka održan je na Fakultetu organizacionih nauka Sveučilišta u Beogradu gdje je partnerima predstavljen način rada Fakulteta i doprinos projektnim rezultatima. Na sastanku su sudjelovali voditelji projekta sa Sveučilišta u Žilini - Fakultet za menadžment i informatiku (Slovačka) te partneri na projektu iz Poslovne akademije Považska Bistrica (Slovačka), Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike (Hrvatska), Srednje škole Ivanec (Hrvatska), Sveučilišta Pardubice (Češka) i Gimnazije Ivanjica (Srbija).

Drugi dio sastanka održan je kod domaćina završnog projektnog sastanka, u Gimnaziji Ivanjica. U sklopu sastanka predstavljen je rad škole i način implementacije projektnih rezultata u budući nastavni proces.

Završni dio sastanka održan je na Zlatiboru, a u hibridnom obliku sastanku su se priključili i partneri iz Visoke tehnološke i ekonomske škole (Njemačka), Gimnazije Dresden-Plauen (Njemačka) te voditelj projekta na FOI-ju, izv. prof. dr. sc. Zlatko Stapić. Na sastanku se raspravljao o ostvarenim projektnim rezultatima, a završni dio bio je posvećen finalnim aktivnostima na Projektu te organizaciji diseminacijskih aktivnosti. 

Sve informacije o navedenom projektu možete pročitati na https://oop4fun.eu/ 

 

Pročitano 111 puta

Back to top