eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Terenska nastava u sklopu projekta Be Better

12.10.2018.  -  Napisala  Iskra Petak

U sklopu projekta Biti Bolji (Be Better) te u organizaciji Udruge Biti Bolji i časopisa Poduzetnik iz Osijeka te  gospođe Bernarde Cecelja, vlasnice tvrtke Bernarda d.o.o. Pušćine učenici naše škole (Iva Galić, Alan Geci, Andrea Medved i Emina Kukec) u pratnji prof. Davora Žukine posjetili su Tvornicu kreveta i madraca Bernarda d.o.o. u Pušćinama, Tvornicu za proizvodnju plastike i sirovine za krevete i madrace Bernarda Nova d.o.o. u Nedeljancu te Pansion i restoran Bernarda u Varaždinskim Toplicama.

Pored učenika naše škole, posjetu su nazočili učenici i profesori nekih strukovnih škola iz Varaždina, Vukovara, Valpova i Osijeka.

Kroz ovu terensku nastavu, učenici su se mogli upoznati s radom i načinom vođenja poslovanja ove uspješne poduzetnice, uočiti ključne elemente razvoja, uspjeha i širenja uspješne tvrtke, upoznati procese i aktivnosti u proizvodnji, nabavi, prodaji, marketingu i menadžmentu, razviti kreativnost, inovativnost, uočiti važnost brige o zaposlenicima, upornost, strpljivost i odgovornost kao najvažnije osobine poduzetnika, uočiti značenje stalnog prilagođavanja promjenama na tržištu kao i uloge cjeloživotnog učenja u vidu osobnog usavršavanja.

 

 

 

 

Pročitano 140 puta

Back to top