eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Rezultati ekipnih županijskih natjecanja u futsalu i odbojci

08.02.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

Prošlog su se tjedna u Areni Varaždin održavala ekipna županijska natjecanja u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza. Naše školsko sportsko društvo "SREDNJOŠKOLAC"  sudjelovalo je na natjecanju iz futsala s muškom i ženskom ekipom te ženskom ekipom u odbojci.

U konkurenciji od 12 škola, muška je ekipa izgubila kvalifikacijsku utakmicu od Elektrostrojarske škole Varaždin rezultatom 3:0, dok je ženska ekipa u konkurenciji od 10 škola pobijedila Elektrostrojarsku školu u kvalifikacijskoj utakmici rezultatom 7:1. Djevojke su zatim u skupini pobijedile Prvu gimnaziju s 3:0, a na penale izgubile od Druge gimnazije rezultatom 9:8. U utakmici za treće mjesto djevojke su pobijedile Gospodarsku školu rezultatom 3:0. Mušku ekipu vodio je Damir Friščić, a žensku Stella Gotal.

Naše odbojkašice su kvalifikacijski meč protiv Srednje škole Maruševec odigrale pobjedom 2:0. Potom su u skupini za plasman bile poražene od ekipe Druge gimnazije rezultatom 2:0 te su s istim rezultatom poražene od Prve gimnazije. Takvim rezultatom je naša odbojkaška ekipa osvojila 3. mjesto.

Čestitke svima!

 

 

 

Pročitano 195 puta

Back to top