eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

„Ne diskriminiraj, toleriraj!“: radionica s Udrugom Ivanečko sunce

11.04.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

U sklopu projekta „Ne diskriminiraj, toleriraj!“, jučer smo imali jako zanimljivu i kreativnu radionicu. Naime, posjetile su nas korisnice Udruge Ivanečko sunce koje su zajedno s našim učenicama iz 1.P razreda izrađivale uskršnje ukrase. Tijekom ugodnog druženja napravili smo unikatne i posebne ukrase pod vodstvom profesorice Jasminke Vujasinović.

Udruga Ivanečko sunce okuplja osobe s intelektualnim teškoćama sa svrhom poboljšanja kvalitete življenja osoba koji imaju probleme tog spektra. U Udruzi se korisnici druže i sudjeluju u različitim kreativnim i edukativnim aktivnostima kako bi kvalitetno proveli vrijeme, stjecali nova znanja i vještine te sklapali nova prijateljstva. Osim toga, Udruga se uključuje u sve društvene manifestacije i kulturna zbivanja u široj okolici s ciljem socijalnog uključivanja članova i članica u život lokalne zajednice, te otklanjanja predrasuda prema osobama s intelektualnim oštećenjem.

Ovim putem pozivamo sve učenike i učenice da volontiraju u Udruzi Ivanečko sunce i svojim znanjem, vještinama, ali prvenstveno prijateljstvom, uljepšavaju život korisnicima!

Anja Rutić, pedagoginja

 

Pročitano 133 puta

Back to top