eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Prijava za rad u Centru izvrsnosti iz poduzetništva

10.09.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

U Gospodarskoj školi Varaždin ponovno kreće Centar izvrsnosti iz poduzetništva. Centar je namijenjen učenicima srednjih škola koji žele steći potrebne vještine za osnivanje i uspješno vođenje tvrtke nakon završetka srednje škole. Uz navedeno, Centar daje osnovna znanja iz područja ekonomije, što će uveliko pomoći učenicima koji će se odlučiti nakon srednje škole za studij ekonomije.

Pohađanje Centra je besplatno, a nastava će se održavati svake subote u jutarnjim satima. Nastava je poboljšana sa uvođenjem novog ERP sustava vježbeničkih tvrtki te će se tako većina nastave odvijati na računalima. Nakon održavanja Centra učenici će sudjelovati na Sajmu vježbeničkih tvrtki Gospodarske škole Varaždin i ići na studijsko putovanje gdje će posjetiti poduzeća koja su direktno vezana uz vođenje poduzeća.

Zainteresirani se mogu prijaviti u svojoj školi ili na e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 23. rujna 2019. godine.

Iskoristite priliku i proširite svoje znanje nužnim poduzetničkim vještinama!

Pročitano 862 puta

Back to top