eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Početak rada Centara izvrsnosti

23.10.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

U subotu 26.10.2019. godine započinju s radom Centri izvrsnosti Varaždinske županije kojima prethodi zajedničko fotografiranje svih polaznika u 8:30 i svečanost povodom početka rada u 9 sati.

Informacije o organizaciji:

  • Svečanost povodom početka rada održati će se s početkom u 9:00 sati u školskoj sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu
  • Autobusi će učenike čekati i pokupiti ispred matičnih škola prema priloženom voznom redu
  • Nakon dolaska u Varaždin, autobusi će učenike iskrcati na parkiralištu pored Varaždinskog groblja. Park mladeži, mjesto gdje će biti svečano slikanje, nalazi se 50 metara od parkirališta preko puta ceste.
  • Neposredno prije svečanosti održat će se zajedničko fotografiranje svih polaznika centara izvrsnosti s mentorima i ravnateljima škola. Fotografiranje će se održati u neposrednoj blizini Gospodarske škole, u Parku mladih s početkom u 8,30 sati.
  • Nakon svečanosti, u prostorima sportske dvorane biti će zakuska za učenike i mentore. Po završetku zakuske, učenici srednjih škola će se uputiti u pojedine škole ovisno o tome koji centar izvrsnosti pohađaju, a sve prema dogovoru s mentorima, gdje će se održati uvodni satovi.
  • Rasporedi učionica po razredima biti će objavljen na mrežnim stranica pojedinih Centara
  • U povratku, autobus će učenike čekati na parkiralištu kod I. OŠ Varaždin (vrijedi samo za polaznike Centra izvrsnosti iz biologije, informatike i šaha) pa nastavljaju po učenike na parkiralište kod Varaždinskog groblja

Također upućujemo Vas na mrežne stranice Centara izvrsnosti Varaždinske županije www.civz.hr na kojima će se redovito objavljivati vozni red kao i sve važne obavijesti za polaznike Centara izvrsnosti.

Pročitano 1149 puta

Back to top