eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Javni poziv osnovnim i srednjim školama za izradu videonajave književnog djela po izboru (book trailera)

15.11.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

Drage učenice i učenici,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja poziva vas da se prijavite na Javni poziv osnovnim i srednjim školama za izradu videonajave književnog djela po izboru (book trailera) koji je objavilo Ministarstvo kulture.

Na Javni poziv mogu se prijaviti isključivo osnovne i srednje škole s videoradovima svojih učenika javno dostupnima putem mrežnih servisa (Vimeo, YouTube i sl.). Prijavljeni videoradovi mogu predstavljati bilo koju knjigu bilo kojeg autora i smiju trajati najviše 3 minute.

Prijave na temelju ovog Poziva mogu se podnositi od 11. studenog 2019. do 1. veljače 2020. godine. Sve u roku pristigle prijave razmotrit će posebno formirano povjerenstvo te odabrati najkvalitetniji videorad koji na najbolji način predstavlja odabranu knjigu i njezinog autora, odnosno promovira čitanje.
Za najbolji videorad koji predstavlja knjigu Ministarstvo kulture nagradit će razred iz kojeg dolazi učenik autor izletom s kulturno-umjetničkim programom u dogovoru sa školom.

Detaljnije upute možete pronaći na poveznici https://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=23685

 

Znamo da u školi ima puno talentiranih učenika pa očekujemo vaše prijave (javite se knjižničarki, nastavnicima hrvatskog jezika ili razredniku)!

Pročitano 928 puta

Back to top