eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Rezultati školskog natjecanja iz Engleskog jezika

28.01.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

U četvrtak 23. siječnja održano je školsko natjecanje iz Engleskog jezika na kojemu je sudjelovalo 9 učenika iz drugih te 12 učenika iz četvrtih razreda.

U kategoriji 2A natjecali su se učenici drugih razreda opće gimnazije, a poredak je sljedeći: Sara Srednoselec osvojila je 1. mjesto, 2. mjesto dijele Iva Roginek, Nika Srednoselec i Lovro Špiranec, na 3. mjestu su Matija Kruhoberec i Iva Šantalab, Maja Bregović je na 4. mjestu, Estella Veronica Grubač na 5., a na 6. mjestu je Magdalena Bregović. Njihove mentorice su Mirna Bajsić i Emilija Leskovar.

U kategoriji 4B za učenike četvrtih razreda ekonomske škole na 1. je mjestu Petra Martinčević, na 2. Lorena Ćibarić, a na 3. Valentina Vorih. Mentorice su Jasmina Balling i Emilija Leskovar.

U kategoriji 4A natjecali su se učenici četvrtih razreda opće gimnazije, a njihov poredak je sljedeći: na 1. mjestu je Lea Sajko, na 2. Filip Vresk, na 3. mjestu je Amanda Pernek, Brigita Balaško je na 4. mjestu, Veronika Sambol na 5., Sebastijan Barlek na 6., na 7. mjestu je Simona Bunić, na 8. Ana Sinovec, a na 9. Pamela Maltarić. Njihove mentorice su Jasmina Balling i Mirna Bajsić.

Čestitke svima na ostvarenim rezultatima!

Pročitano 1098 puta

Back to top