eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Program i aktivnosti povodom Valentinova

05.02.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

Drage učenice i učenici,

povodom Valentinova, Vijeće učenika organizira prigodan program. Na sam dan Valentinova birat će se naj par Srednje škole Ivanec. Parove možete predložiti kod pedagoginje do 13.2.2020.

Par može sam sebe nominirati ili možete nominirati svoje prijatelje. Jedini uvjet je da su oboje partnera iz naše škole. Na Valentinovo će se provesti  anonimno glasovanje, a par koji skupi najviše glasova bit će nagrađen romantičnom večerom i ulaznicama za kino.

Također, dolaze nam gosti, Školski bend Elektrostrojarske škole Varaždin koji će program i biranje naj para obogatiti odsvirajući nam nekoliko pjesama.

Osim toga, kao i svake godine u holu škole će biti postavljena kutija za anonimne ljubavne porukice. Kutija će biti postavljena od 10. do 14.2.2020., do velikog odmora.

A u školskoj knjižnici očekuje vas "Spoj naslijepo s knjigom" - tijekom cijelog valentinovskog tjedna možete posuditi knjigu knjigu prigodne tematike bez da znate o kojem je naslovu i autoru riječ! Izaberite knjigu ne znajući ništa o njoj, uživajte u otkrivanju nepoznatih autora i sadržaja!

Pozivamo vas da se uključite u program te da nominirate parove koji će se natjecati za titulu naj para Srednje škole Ivanec!

                                                                                              Pedagoginja Anja Rutić

Pročitano 1305 puta

Back to top