eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Što rade psiholozi i da li studirati psihologiju - Tjedan psihologije u CISOK-u

17.02.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

Od 17. do 23. veljače diljem Hrvatske održavaju se aktivnosti 13. tjedna psihologije u Hrvatskoj s ciljem približavanja i predstavljanja psihologijske struke zajednici te da se pokaže sva širina uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

Varaždinski CISOK ugostit će stručnjake, po zanimanju psihologe u različitim područjima rada, da nam pobliže predstave kako njihov posao zaista izgleda. Što su izazovi ovoga zanimanja, koje su prednosti, a koji nedostaci? Bi li oni sami ponovno izabrali svoje zanimanje i zašto? Je li dovoljno (samo) završiti fakultet psihologije? Da učenicima približi kako je to studirati psihologiju, na tribini će sudjelovati i jedan sadašnji student psihologije…

Na ova i brojna druga pitanja odgovore možete dobiti ukoliko dođete u CISOK, na adresi Kukuljevićeva 12, 19.veljače u 14.00 sati i pažljivo poslušate što vam psiholozi "iz vašeg susjedstva" imaju za poručiti.

Svoj dolazak obavezno je prijaviti mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 042 302 179.

 

Pročitano 1034 puta

Back to top