eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Upute HZJZ za provedbu praktičnih vježbi, dopunske nastave, popravnih i razlikovnih ispita te obrana završnog rada u srednjim školama - izmjene 26.5.2020.

27.05.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

Dragi učenici,

u privitku donosimo Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za provedbu praktičnih vježbi, dopunske nastave, popravnih i razlikovnih ispita te obrana završnog rada u srednjim školama. Radi se o uputama koje su objavljene na web stranicama HZJZ od 13.5.2020., samo su s 26.5.2020. izmijenjene u dvije točke.

Ono što je važno istaknuti jest to da izjave učenika prilikom ulaska u školu više nisu potrebne, no i dalje ste obvezni javiti se liječniku ukoliko imate izražene simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa i sl.), ako vam je izrečena mjera samoizolacije ili ako imate saznanja da ste zaraženi koronavirusom. U tom slučaju nikako ne dolazite u školu.

Također, grupe nastavnika i učenika mogu biti veće od 10 ako se u prostoriji može održavati razmak od najmanje 1,5 metar a po mogućnosti 2 metra između svih sudionika.

Pročitano 959 puta

Back to top