eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poziv na Innovation Academy za učenike srednjih škola

24.06.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

Poziv na sudjelovanje

INNOVATION ACADEMY for 21st century skills

LJETNA ŠKOLA

24. - 28. 08. 2020.

Zagreb

Ideš u srednju školu? Zanimaju te inovacije, kritičko razmišljanje i kreativnost, programiranje, tehnologija, robotika ili digitalni marketing? Ako je tvoj odgovor DA, pozivamo te da prijaviš svoje sudjelovanje u programu Innovation Academyja, koji će se održati u Zagrebu od 24. 08. – 28. 08. 2020.


Ljetna škola Innovation Academy
sastoji se od 7 različitih programa namijenjenih srednjoškolcima. Tijekom četiri godine održavanja, akademija broji preko 500 zadovoljnih polaznika i 18 vrhunskih predavača i mentora. Ove godine Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, uz podršku UNICEF-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja, organizira četvrto izdanje koje uključuje sljedeće programe:

Future skills, IT genius (početni), IT genius (napredni), Future Leader, Future EntrepreneurDigital Skills i Robotics.


Što možete očekivati od programa?

Razvijanje novih vještina, upoznavanje mladih i ambicioznih ljudi te stručnjaka iz područja koja te zanimaju. I nezaboravno i zabavno iskustvo! 5-dnevni program se provodi na hrvatskom jeziku, a sudjelovanje je besplatno. Sve što trebaš napraviti je ispuniti prijavni obrazac i objasniti nam zašto si baš ti prava osoba za sudjelovanje u ljetnoj školi Innovation Academy.

Za ovogodišnje izdanje dodatno smo osigurali 30 stipendija za učenike srednjih škola s prebivalištem izvan Zagreba. Stipendije pokrivaju trošak smještaja u hostelu s doručkom u Zagrebu tijekom trajanja programa. Smještaj u hostelu je na bazi dijeljenih soba.

Prijave su otvorene do 20. srpnja 2020. Nakon zatvaranja prijava žiri će pregledati sve prijave i odabrati do 140 sudionika. Svi sudionici će o rezultatima biti obaviješteni 27. 07. 2020.

Više o samim programima potraži na: https://zabum.hr/innovation-academy/


Pozivamo vas da pratite ZABUM profile na društvenim mrežama:

? FB: https://www.facebook.com/zabuducnostmladih

? IG: https://www.instagram.com/zabum_za_buducnost_mladih/

Pročitano 992 puta

Back to top