eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poziv na sudjelovanje na webinaru o EU fondovima za učenike srednjih škola

07.10.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih prvo je hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU i projektnom menadžmentu. 

Trenutačno provode projekt "EDUBIZ – Edukacijom do zaposlenja" sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda zajedno s partnerima: Grad Zagreb, Zagrebački električni tramvaj, Zagrebački holding, Zagrebački inovacijski centar i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

U okviru projekta održat će webinar za učenike srednjih škola kako bi ih educirali o važnosti EU fondova te kako bi im približili EU projekte na njima pristupačan i zanimljiv način. Voditelji pripreme i provedbe EU projekata izuzetno su traženi na tržištu rada, a projektni menadžment postaje neizostavan segment u svim sektorima i područjima djelovanja, zbog čega ovakva edukacija ima veliku vrijednost za svakog učenika.
Webinar „Od ideje do EU projekta“ / „EU projekti – Što tu ima za mene?“ / „Tvoj prvi korak u svijet EU projekata“ održat će se u četvrtak, 13. listopada 2020. godine, u trajanju od 15:00 do 16:15 sati putem platforme ZOOM kojom će za sve sudionike upravljati Učilište EU PROJEKTI.

Na linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevwVzF1XLD5yOCX_TJg1JClo5JPjPOTJ5cMT4y4xEcNpcKIw/viewform se nalazi prijavnica koju je potrebno ispuniti, a po prijavi ćete dobiti tehničke upute za pristupanje webinaru te sve druge detalje kako bi organizacija ove aktivnosti protekla što uspješnije.

Pročitano 888 puta

Back to top