eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Predstavljanje FOI-ja u okviru virtualne Smotre Sveučilišta

20.11.2020.  -  Napisala  Iskra Petak

Dragi maturanti, drage maturantice, budući studenti i studentice Sveučilišta u Zagrebu,

pozivamo vas na predstavljanje FAKULTETA ORGANIZACIJE I INFORMATIKE (FOI) u sklopu ovogodišnje virtualne SMOTRE SVEUČILIŠTA 2020.


Video prezentacija FOI-ja

Smotra Sveučilišta 2020 održava se od 19. do 21. studenoga 2020. godine, a video predstavljanje FOI-ja održat će se sutra, 20. studenoga na poveznici od 11:10 sati. Olakšajte si izbor studijskog programa za nastavak školovanja i saznajte zašto studenti FOI-ja pronalaze radna mjesta već za vrijeme studentskih dana!


Virtualni štand FOI-ja

Obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju i nemogućnost druženja uživo, za sve posjetitelje organizirali smo mogućnost druženja kroz VIRTUALNI ŠTAND FOI-ja na poveznici koji će se održati također u petak, 20. studenoga, od 12:00 sati do 14:00 sati odmah nakon video predstavljanja. Na Virtualnom štandu FOI-ja svaki učenik može postavljati pitanja, a profesori, djelatnici i studenti FOI-ja pružit će mu odgovore vezane za upise i studentski život.


FOI Digital ESCAPE ROOM

Za one željne izazova pripremili smo i Digitalni FOI ESCAPE ROOM na poveznici! Izazivamo te da razbiješ šifru i pronađeš izlaz iz naše zgrade FOI 1 te se na zabavan način upoznaš s upisnim informacijama, kompetencijama koje naši studenti stječu kroz obrazovanje i izvannastavnim aktivnostima u koje se možeš uključiti tijekom studiranja! Za najsretnije pripremili smo FOI promo pakete! Dobitnike ćemo izvući slučajnim odabirom i obavijestiti elektroničkom poštom da na njihove adrese stiže paket!

Pridružite nam se u kratkom online druženju kroz Virtualni štand od 12:00 sati. Molimo vas da vijest proširite svojim učenicima kako bi se detaljnije informirali o svim uvjetima koji su potrebni za upis FOI-ja, studijskim programima koji se izvode na FOI-ju te kako je studirati u Varaždinu, ali i našim studijskim centrima u Sisku, Križevcima i Zaboku! Sve dodatne informacije možete pronaći na našim stranicama.

Želimo vam dobar provod!

Vaš FOI tim!

Pročitano 140 puta

Back to top