eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Upute o organizaciji nastave za učenike završnih razreda od 1. do 12. veljače 2021.

29.01.2021.  -  Napisala  Iskra Petak

Dragi učenici,

u razdoblju od 01. do 12. veljače 2021. raspored po matičnim učionicama biti će sljedeći:

4.G1 - učionica 20

4.G2 - učionica 13

4.E1 - učionica 17

4.E2 - učionica 19

3.C - učionica 16

3.P - učionica 14

3.S/D - učionica 15

Ovisno o stranim jezicima, učenici 4.G2 engleski jezik imaju u matičnoj učionici, a njemački u učionici 24, dok učenici 4.E2 engleski jezik imaju također u matičnoj učionici, a njemački jezik u učionici 23. Učenici 3.P razreda engleski jezik imaju u matičnoj učionici, a njemački jezik u učionici 24, dok učenici 3.S/D razreda engleski jezik imaju u učionici 15, a njemački jezik u učionici 23.

Ekonomski razredi vježbeničku tvrtku i ostale predmete za koje su potrebna računala imaju u učionici 11 (1. grupa) i u učionici 12 (2. grupa). Također, učenici 3.C razreda CAD-CAM tehnologije imaju u učionicama: 11 (1. grupa) i 12 (2. grupa).

U tom će se periodu u školu ulaziti samo na glavni ulaz gdje će se mjeriti temperatura, a i dalje ste dužni pridržavati se svih epidemioloških mjera te važećih pravila o organizaciji rada u Srednjoj školi Ivanec koja su vrijedila do prelaska na online nastavu (obavezna dezinfekcija, držanje fizičkog razmaka te izbjegavanje grupiranja i miješanja učenika iz različitih razreda, dozvoljeno je da zajedno iz razreda izlazi samo po dvoje učenika istovremeno, pravilno nošenje maski za cijelo vrijeme boravka u svim prostorima Škole, za vrijeme velikih odmora učenici smiju izaći iz škole bez zadržavanja na hodnicima). Također, po ulasku u matičnu učionicu i dalje je potrebno odmah po dolasku ispuniti evidencijsku listu te listu za narudžbu hrane u školskoj kantini za čije su preuzimanje zaduženi redari.

Posudba knjiga se i dalje odvija putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a izdavanje potvrda za učenike i ostali administrativni zahtjevi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sva školska natjecanja održavat će se u učionici 7.

Pozivamo vas i dalje na savjesno i odgovorno ponašanje u skladu s epidemiološkim mjerama kako bismo očuvali zdravlje te uspješno provodili nastavu u drugom obrazovnom razdoblju.

Ravnateljica

Lidija Kozina

Pročitano 923 puta

Back to top