eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poziv na edukaciju za mlade u organizaciji Nezavisne udruge mladih

21.06.2022.  -  Napisala  Iskra Petak

Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave provodi projekt imena Zaštitnici privatnosti u okviru Fonda za aktivno građanstvo (ACF), a u suradnji s partnerskim organizacijama Politiscope iz Zagreba i EFN iz Norveške. Glavni ciljevi projekta su educirati i osvijestiti mlade osobe lokalne zajednice te pripadne šire zajednice o privatnosti, temeljnim i digitalnim pravima te tehnološkoj strukturi privatiziranih digitalnih javnih prostora. Ukratko, upoznati širu javnost koliko je negativnih aspekata u neosviještenom korištenju društvenih mreža i drugih digitalnih proizvoda.

S tim na umu, NUM vas poziva na Edukaciju za mlade o digitalnim pravima koja će se održati dana 24. i 25. lipnja u prostorima NUM-a (Trg kralja Tomislava 10, Lepoglava) i to u sljedećem rasporedu:

  • 24.06 (petak) – u popodnevnom terminu od 16 – 21 h
  • 25.06 (subota) – u popodnevnom terminu od 14 – 19 h

Edukacija je namijenjena za sve zainteresirane mlade osobe u rasponu od 16 do 30 godina.

Edukaciju će provoditi stručni predavač Duje Prkut iz Politiscope-a koja je privacy watchdog organizacija i hub za inovativne prakse e-aktivizma, a Duje je autor brojnih policy studija, analiza i policy briefova u području antikorupcije, sukoba interesa, transparentnosti te je sukreator antikorupcijskog edukacijskog modela Državne škole za javnu upravu.

Edukacija će se održati u ugodnoj atmosferi, a bit će interaktivnog karaktera gdje će svaki sudionik imati mogućnost podijeliti svoje znanje i iskustvo s ciljem jačanja kapaciteta mladih za odgovorno i informirano sudjelovanje u digitalnim prostorima.

 

Svoju prijavu na edukaciju možete potvrditi ispunjavanjem kratkog obrasca dostupnog na sljedećem linku: https://forms.gle/Gd1myfyEUMLYPAr79 .

Za sva dodatna pitanja dostupni smo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te 097/623 9589.

 

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Srdačan pozdrav,

Nezavisna udruga mladih

Pročitano 645 puta

Back to top