eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Upisi u prve razrede Srednje škole Ivanec

07.07.2023.  -  Napisala  Iskra Petak

Datumi zaprimanja upisnica i dokumenata koji su uvjet za upis u ljetnom upisnom roku ako se upisnica i ostali dokumenti dostavljaju osobno u Školu ili elektroničkim putem:

11.7.2023. (utorak) - od 08:00 do 14:00 sati

12.7.2023. (srijeda) - od 08:00 do 14:00 sati

13.7.2023. (četvrtak) - od 08:00 do 14:00 sati

 

Nakon što kandidat potvrdi svoj upis vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika, upisnicu može dostaviti osobno, postavljanjem dokumenta putem sustava e-Upisi ili elektroničkim putem na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (u prijavnom mailu je obavezno navesti kontakt broj mobitela roditelja i učenika).

Ukoliko neki kandidat nije u mogućnosti ispisati upisnicu kod kuće, dobit će upisnicu u školi, međutim, tada kandidat mora doći s roditeljem/starateljem zbog potpisivanja iste.

 

Napominjemo da je uz upisnicu potrebno dostaviti i ostalu dokumentaciju, što ovisi o pojedinom zanimanju/smjeru. Učenici trogodišnjih zanimanja stolar, strojobravar i instalater kućnih instalacija dužni su sklopiti ugovor o naukovanju s licenciranim obrtnikom. Isti popis nije obavezan za zanimanje CNC operater, iako i učenici tog zanimanja praktičnu nastavu mogu obavljati kod obrtnika s popisa. Sva potrebna dokumentacija navedena je pod informacijama za svako pojedino zanimanje.

Sve obavijesti o upisima dostupne su na ovoj poveznici.

Pročitano 628 puta

Back to top