eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Obavijest prijevoznika o načinu prodaje karata u prvom tjednu nastavne godine

13.09.2024.  -  Napisala  Iskra Petak

Poštovani,

u nastavku donosimo obavijest o kupnji mjesečnih karata Autobusnog prijevoza Varaždin:

Prodaja mjesečnih srednjoškolskih karata za mjesec rujan 2024. počet će od 9. rujna 2024. godine, a završiti 18. rujna. Otvorena prodaja za rujan završava 18.09. te se mjesečne karte nakon toga neće više moći kupiti.

Učenici srednjih škola moći će koristiti prijevoz bez važeće mjesečne karte do 15.9.2024., a učenicima koji 16.9. neće imati kupljene mjesečne karte biti će naplaćena vozna karta od strane vozača.

Prodaja mjesečnih karata vršit će se od 24.-og prethodni mjesec za sljedeći mjesec pa sve do 8.-og u mjesecu, a prodaja karneta za praksu od 1.-og do 8.-og u mjesecu. Nakon 8.-og u mjesecu mjesečna karta i karneti za praksu neće se moći kupiti!

Od listopada pa nadalje učenici su od 1.-og u mjesecu dužni imati nadoplaćenu mjesečnu kartu.

Prilikom kupnje karte u rujnu svi učenici moraju imati POTVRDU škole na temelju koje ostvaruju mogućnost subvencionirane karte (učenici će ih tijekom prvog tjedna nastave dobiti u razrede). Sufinanciranje 100% troškova prijevoza ostvaruje se sukladno točki IV. Odluke o načinu i kriterijima financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola, a potvrde koje učenicima daje škola potvrđuje nadležni Centar za socijalnu skrb ili Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje (Vrazova 4, Varaždin).

 

U privitcima donosimo obavijest AP Varaždin, Odluku o načinu i kriterijima financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola te Upute o načinu provođenja Odluke o načinu i kriterijima financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u šk. god. 2024./2025.

 

Pročitano 331 puta

Back to top