eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Rezultati županijskih, međužupanijskih i regionalnih natjecanja

11.03.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

Dragi učenici,

pod ovim naslovom ćemo objavljivati rezultate vaših natjecanja kako su se kronološki odvijala.

Županijsko natjecanje iz informatike održalo se 15. veljače u Prvoj gimnaziji Varaždin, a naši su se učenici natjecali u kategoriji Osnove informatike. Izvrsno 1. mjesto osvojio je David Paska koji s mentorom Davorom Fodrekom putuje na državno natjecanje u Primošten koje će se održati od 19. do 22. ožujka. Drugo mjesto pripalo je također našem učeniku Luki Friščiću, dok je Dominik Bek zauzeo 5. mjesto.

Regionalno natjecanje u kvizu znanja „Čitanjem do zvijezda“ održano je on-line 1. ožujka. Sudjelovalo je 11 naših učenika: Rebeka Škoda, Karla Huhoja, Magdalena Mudri, Ivana Milešić, Daria Šambar, Tihana Belčić, Dominik Bek, Luka Debeljak, Valentina Vorih, Petra Martinčević i Erika Kos, a plasman na državu razinu natjecanja koja će se održati 10. svibnja izborile su Rebeka Škoda i Karla Huhoja. Mentorica je knjižničarka Iskra Petak.

1. ožujka u Prvoj su gimnaziji održana i međužupanijska natjecanja iz logike i filozofije. Na natjecanju iz logike (B varijanta) sudjelovali su učenici trećih razreda: Hrvoje Smontara (2. mjesto), Luka Friščić (3. mjesto), Simona Bunić (4. mjesto), Filip Jarnjak (5. mjesto), Lea Sajko (7. mjesto), Matea Huđ (9. mjesto), David Paska (10. mjesto) i Dominik Horvat (12. mjesto). Iz četvrtih razreda sudjelovali su: Dinko Đurasek (13. mjesto), Karla Huhoja (14. mjesto), Lea Kramarić (15. mjesto) i Lucija Strugar (16. mjesto).

Na međužupanijskom natjecanju iz filozofije sudjelovala je Nera Kapustić koja je osvojila 8. mjesto. Mentorica učenika koji su sudjelovali na natjecanjima iz logike i filozofije je profesorica Ivančica Slunjski.

4. ožujka u Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi održano je međužupanijsko natjecanje iz Vjeronauka – Vjeronaučna olimpijada. Naša ekipa u sastavu Leon Matuza, Petra Jakop, Tihana Belčić i Zvonimir Jakop osvojili su izvrsno 2. mjesto. Mentorica je s. Laura Cukar.

4.ožujka održano je županijsko natjecanje iz kemije na kojemu su sudjelovali Antonio Eršegović (osvojeno 8. mjesto) i Filip Strmečki (osvojeno 11. mjesto). Njihova mentorica je Renata Vlaisavljević, prof.

Županijsko natjecanje iz latinskog jezika održalo se 7. ožujka u Prvoj gimnaziji Varaždin. 2. mjesto zauzela je Maša Krtanjek, 6. mjesto Iva Kostanjevec, 7. mjesto dijele Tihana Belčić i Anamaria Komes, na 9. mjestu je Laura Botković, a na 10. Anja Peharda. Njihova je mentorica Ana Čelik, prof.

Na županijskom natjecanju iz povijesti koje je 8. ožujka održano u Drugoj gimnaziji Varaždin sudjelovalo je petero naših učenika. U kategoriji drugih razreda 1. je mjesto osvojio Antonio Jurić, a u istoj se kategoriji natjecao i naš učenik Hrvoje Dubovečak. Njihova je mentorica profesorica Branka Pavić. 1. mjesto u kategoriji trećih razreda osvojila je Margarita Šagi, a 3. mjesto u istoj kategoriji osvojio je Sebastijan Barlek. Njihova je mentorica Milena Bolčević, prof. U kategoriji četvrtih razreda Mihaela Glavica osvojila je izvrsno 2. mjesto. Njezina je mentorica profesorica Branka Pavić.

 Županijsko natjecanje iz biologije održalo se 12.3.2019. godine u I. gimnaziji Varaždin gdje su učenici Srednje škole Ivanec ostvarili izvrsne rezultate. Antonio Eršegović osvojio je 2. mjesto, Filip Strmečki 5. mjesto, a Amanda Pernek 16. mjesto. Njihova je mentorica Martina Tušek.

Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika održano je 13. ožujka 2019. u Prvoj gimnaziji Varaždin. U kategoriji prvih razreda natjecali su se Lana Rogina koja je osvojila 11. mjesto i Erika Mesec koja je osvojila 15. mjesto. Njihova mentorica je profesorica Ružica Žunar. U kategoriji drugih razreda pod mentorstvom profesorice Matilde Kramar natjecale su se Ema Hranić (6. mjesto), Anja Kišićek (8. mjesto) i Elena Ferenec (11. mjesto). U kategoriji trećih razreda izvrsno 2. mjesto pripalo je Valentini Kušter, a odmah iza nje, na 3. mjestu nalazi se Dino Forjan. Njihova mentorica je Ružica Žunar, prof.

Čestitamo svima!

Pročitano 238 puta

Back to top