eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Učenici, osmislite video za KTC-ov nagradni natječaj "Uredimo školu za 5"

19.03.2019.  -  Napisala  Iskra Petak

Dragi učenici!

Tvrtka KTC osmislila je nagradni natječaj pod nazivom „Uredimo školu za 5“ koji je je predviđen za osnovne i srednje škole na području 10 županija u kojima tvrtka posluje.

Ono što se od vas traži je malo kreativnosti i dobrih ideja: potrebno je snimiti kratki video u kojem trebate objasniti što je, po vašem mišljenju, najpotrebnije u školi, tj. u što bismo uložili osvojeni iznos (npr. urediti školsko igralište, opremiti određenu učionicu ili prostor kantine, uljepšati zapušteni vrt, obnoviti boju na zidovima...) Maksimalna dužina videa jedna je minuta. Molimo vas da video uratke na USB-u predate pedagoginji Anji Rutić.

U razdoblju od 7. ožujka do 30. svibnja 2019. škole svoje prijave šalju na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U e-mailu prijave potrebno je poslati sljedeće: naziv i adresu škole, kontakt osobu, video uradak te potpisanu privolu sudionika na dopuštenu javnu objavu-GDPR.

U petak 31. svibnja KTC će objaviti sve pristigle video snimke na Facebook stranici KTC tvrtke. Za više informacija posjetite web stranicu www.uredimoskoluzapet.hr.

Pobjednička škola osvaja 30.000,00 kn.

Pročitano 306 puta

Back to top