eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Humanitarna akcija „Poduzetni za Božić“

17.12.2021.  -  Napisala  Iskra Petak

Učenici 2.E i 3.E razreda Srednje škole Ivanec sudjelovali su u humanitarnoj akciji "Poduzetni za Božić" naziva "Jedna poruka - jedan osmijeh" čije aktivnosti su usmjerene na štićenike domova za starije i nemoćne te na korisnike Caritasovih kuća za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a koju provodi Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije.

Naši su učenici s voditeljicama Sanjom Herceg i Petrom Županić odlučili razveseliti 111 štićenika Caritasovog doma za starije i nemoćne osobe "Sv. Ivan Krstitelj" Ivanec prigodnim čestitkama i porukama u koje su uložili mnogo truda i kreativnosti.

Učenici su svojim porukama željeli da naši stariji građani barem na trenutak zaborave na bolest i brige, a ponajviše da se ne osjećaju usamljeno povodom nadolazećih blagdana. Da je za sreću zaista potrebno jako malo, pokazali su štićenici koji su se iskreno razveselili našim učenicima te su dogovorili zajedničke radionice kada to epidemiološke prilike budu dopuštale. Oni su također našim učenicima izradili božićne ukrase i pridružili se zajedničkoj pjesmi na kraju susreta.

 Sanja Herceg, prof.

              

 

Pročitano 869 puta

Back to top