eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Norijada 2023.

31.05.2023.  -  Napisala  Iskra Petak

Nakon slegnutih dojmova donosimo vam još nekoliko fotografija s ovogodišnje "Norijade". Veseli i razdragani maturanti najprije su prošetali ivanečkim ulicama, a nakon toga su nas ponovo oduševili svojim već tradicionalnim plesno-scenskim programom kojega je vodila Natalija Maček.

Sve prisutne na početku je pozdravila ravnateljica mr.sc. Lidija Kozina koja se s ponosom osvrnula na sve uspjehe naših maturanata te njihovo školovanje i zajedništvo koje su pokazali tijekom tri ili četiri godine njihova boravka u školi. Ravnateljica je također čestitala 3.S/D razredu čiji je kostim Arapa proglašen najboljim na temelju broja lajkova na našoj Facebook stranici.

U ponovno prepunoj sportskoj dvorani, publici se predstavilo 6 maturantskih razreda, odnosno 124 učenika koji su gotovo cijelu godinu osmišljavali koreografije i vrijedno ih uvježbavali kako bi se u najboljem svjetlu oprostili od srednjoškolskih dana. Tako su bogove Olimpa utjelovili učenici 4.G1 razreda s razrednicom Petrom Hiržin, nindže učenici 3.P razreda s razrednicom Kristinom Jug, dečke s plaže učenici 3.C razreda i razrednica Milena Bolčević, vilinsko kraljevstvo učenici 4.E razreda i razrednica Anita Čelig, bogate Arape su predstavljali učenici 3.S/D razreda kojima je razrednik Ivan Bagarić, a bajkovito Disney kraljevstvo dočarali su nam učenici 4.G2 razreda s razrednicom Danijelom Sabol.

Na Norijadi je za organizaciju Marijini obroci koja skrbi za školovanje i prehranu najsiromašnije afričke djece sakupljeno 560,09 €, što čini gotovo 1000 € sakupljenih kroz ovu školsku godinu između naših učenika i nastavnika i čime će biti nahranjeno i školovano 46 učenika. 

 

 

Pročitano 722 puta

Back to top