eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Kada učenici preuzmu inicijativu!

27.10.2023.  -  Napisala  Iskra Petak

Učenici Srednje škole Ivanec ponovno su pokazali svoj angažman i kreativnost. Ovoga puta samostalno su odlučili nastavu Engleskog jezika i „obično“ usmeno ispitivanje oplemeniti multisenzornim prezentacijama. Samoinicijativnim nastupom mnogi su učenici pokazali svoje talente i odradili pravi mali show and tell spektakl. Razredi 3.C i 1.E, kao i njihova nastavnica Engleskoga jezika, Jasmina Balling, imali su priliku pobliže upoznati hobije i interese učenika te uživati u njihovoj kreativnosti.

U 1.E razredu nastava se spontano u tren oka preselila u amfiteatar u kojem su učenice zapjevale i zasvirale klavir i ukulele kako bi upotpunile svoja izlaganja na engleskom jeziku prilikom predstavljanja vlastitih hobija i interesa, što možete i vidjeti na poveznici https://drive.google.com/file/d/1mvlHTOyH1f4nuSyi3FnTHHY0qHoHGJiU/view?usp=sharing

U 3.C razredu učenici i nastavnica mogli su na engleskom jeziku odslušati vrlo zanimljivo predavanje o tarantulama i čak opipati košuljice tarantule koje pripadaju kućnom ljubimcu jednog zaljubljenika u egzotične životinje. Uz raznolika izlaganja, imali smo priliku pobliže upoznati i učenicu koja se od ranog djetinjstva bavila trčanjem te pregledati mnoge medalje koje je donijela na sat. No, najveće iznenađenje razredu je priredio učenik koji je vlastoručno pripremio ukusan domaći gulaš, dokumentirao cijeli proces, objasnio ga na engleskom jeziku i donio užinu koju je degustirao cijeli razred!

Hvala učenicima koji i svoje nastavnike motiviraju svojim idejama i angažmanom te tako pridonose ugodnoj radnoj atmosferi i prijateljskim odnosima u našoj školi.

Jasmina Balling

 

 

 

Pročitano 391 puta

Back to top