eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Zanimljive aktivnosti za Svjetski dan hrane

16.10.2024.  -  Napisala  Iskra Petak

Zajednički piknik svih razreda uz zdrave obroke spremljene od tradicionalnih namirnica, veselje i pravi sportski duh na tradicionalnim seoskim igrama, kestenijada i zajedništvo... Mali je to dio programa i emocija koje su učenici i nastavnici Srednje škole Ivanec danas doživjeli u ivanečkom gradskom parku u programu obilježavanja Svjetskog dana hrane.

Nakon piknika prepunog ukusnih i zdravih obroka, učenici su odmjerili svoje snage u nekim od tradicionalnih seoskih igara - vožnji u tačkama, nošenju jajeta u žlici, skakanju u vrećama te potezanju užeta pri čemu su, osim snage, pokazali primjer pravog sportskog natjecanja i zajedništva.

Ovaj projektni dan provodili smo u okviru programa Food Educators, kojemu je cilj promicati zdrave i održive izbore hrane među mladima i potaknuti ih da budu nositelji promjena koje su potrebne našem prehrambenom sustavu.

Vjerujemo da su se danas svi dobro zabavili i naučili ponešto novo. Čestitamo pobjednicima igara, kao i svima ostalima koji su na bilo koji način sudjelovali u današnjem danu!

 

#svjetskidanhrane #foodeducators #tradicija #seoskeigre #zdravenamirnice #gradskipark #sšivanec

 

 

Pročitano 212 puta

Back to top