×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/530
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Rotaryjeva razmjena za učenike

27.10.2017.  -  Napisala  Iskra Petak

U utorak 24. listopada u školskom su amfiteatru članovi Rotary Cluba Varaždin upoznali naše učenike o radu s mladima, odnosno o mogućnostima razmjene za učenike.

Rotary Club omogućuje mladim ljudima da se kroz program razmjene uključe u obrazovne sustave drugih zemalja te time prošire svoj pogled na svijet upoznajući druge kulture, religije i načine života ljudi u drugim zemljama te na taj način još više uče i razvijaju strane jezike.

Kroz Rotary Youth exchange program učenicima se nude kratkoročne razmjene u obliku raznih kampova, radionica, volontiranja i sl., a dugoročne razmjene u trajanju od godinu dana podrazumijevaju dugoročnije uključivanje u obrazovni sustav neke zemlje čime razmjena utječe na akademski i osobni napredak i obogaćuje sudionike novim prijateljstvima, znanjima i iskustvima. Na predavanju su o svojim iskustvima, dojmovima s razmjene i o samoj razmjeni više rekli učenici iz varaždinskih škola.

Budući da se za kratkoročne i dugoročne razmjene potrebno prijaviti na vrijeme (15.11. do 15.12.2017.), naglašavamo da pratite web stranice i obavijesti Rotary Cluba Varaždin te informacije o Rotary Youth exchange programu.

 

Galerija slika

{gallery}530{/gallery}
Pročitano 1200 puta

Back to top