×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/532
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Izložba starih knjiga povodom Mjeseca hrvatske knjige 2017.

27.10.2017.  -  Napisala  Iskra Petak

Mjesec hrvatske knjige manifestacija je koja u Hrvatskoj tradicionalno promiče čitanje kao društvenu vrijednost i knjigu kao kulturno dobro, a održava se svake godine od 15. listopada do 15. studenoga. Ovom se manifestacijom potiče čitanje i ljubav prema knjigama, a ovogodišnja je manifestacija posvećena enciklopedistici te se provodi se pod geslom: Sve na jednom mjestu.

Tim je povodom knjižničarka Iskra Petak u holu školi pripremila malu "izložbu" s najstarijim naslovima koje Škola posjeduje. Iako nam se izdanja čine starima, sva su iz 20. stoljeća, a najstariji naslov, Tito Dorčić Vjenceslava Novaka, datira "samo" iz 1933. godine, nama su svejedno vrijedna i značajna za očuvanje.

Razgledajte naše stare knjige, nemojte ih dodatno ostećivati, a po nova izdanja lektire, stručne literature i literature za razonodu navratite u školsku knjižnicu!

 

Galerija slika

{gallery}532{/gallery}
Pročitano 1111 puta

Back to top