×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/538
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Janjino iskustvo u U-19 reprezentaciji

08.11.2017.  -  Napisala  Iskra Petak

Naša učenica Janja Čanjevac i dalje je dio hrvatske U-19 ženske nogometne reprezentacije s kojom je od 14. do 24. listopada sudjelovala na kvalifikacijskom turniru u Austriji.

Prvi je susret bio na rasporedu 17. listopada protiv domaćina Austrije, no nažalost Hrvatice su poražene rezultatom 5:0. Potom je uslijedio okršaj s Belgijom koji je završio u korist Belgije s rezultatom 7:0.

U trećem kolu djevojke su snage odmjerile s Makedonijom, a utakmica je završila u korist Hrvatica, rezultatom 1:0 te su okupljanje završile pobjedom.

"Bilo je ovo predivno iskustvo za mene, nešto novo sam vidjela, saznala i prije svega naučila. Nažalost, nismo se kvalificirale u Elitno kolo, ali barem znamo da smo dale sve od sebe i bile uvijek zajedno u usponima i padovima. Izgubljena utakmica nikad nije poraz, samo lekcija. Ali eto to je još jedna lijepa priča iza nas koja je nezaboravna. Htjela bih samo još reći da ako nešto voliš, moraš se boriti i ne odustati lako od svog cilja." - rekla nam je Janja!

 

Galerija slika

{gallery}538{/gallery}
Pročitano 1217 puta

Back to top