×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/626
eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Održano predavanje na temu "Mladi vozači u prometu“

01.03.2018.  -  Napisala  Iskra Petak

U petak 23. veljače 2018. godine u školi su gostovali predstavnici Autoškole – Autokluba Varaždin koji su održali predavanje na temu „Mladi vozači u prometu“. Predviđeno je bilo da se nakon predavanja održi i radionica s najmodernijim simulatorima prevrtanja i kočenja koju bi svi prisutni učenici imali priliku isprobati, no ista se morala otkazati zbog izrazito lošeg vremena. Predavanje je bilo namijenjeno učenicima trećih i četvrtih razreda koji su u potpunosti ispunili školski amfiteatar te pažljivo slušali i aktivno sudjelovali u zanimljivom predavanju.

Predavanje i radionica preventivnog su karaktera te im je cilj osvijestiti ponašanja svih sudionika u prometu – kako aktivnih vozača, tako i pasivnih sudionika, a cjelokupno se događanje provodilo u sklopu zdravstvenog i građanskog odgoja i suradnji s MUP-om, iznimno ove godine s Autoklubom Varaždin.

Vjerujemo da su naši učenici, kao aktivni sudionici u prometu,  ovim predavanjem dobili širu sliku posljedica prometnih nesreća koje izazivaju mladi vozači te da će uvijek s oprezom i zdravim razumom sjesti za upravljač.

 

Galerija slika

{gallery}626{/gallery}
Pročitano 1112 puta

Back to top