eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Certifikati za uspjeh na natjecanjima Best in Deutsch i Best in English

05.03.2018.  -  Napisala  Iskra Petak

U Prvoj gimnaziji Varaždin 1. je ožujka održana svečana dodjela certifikata za postignut uspjeh na natjecanjima Best in English i Best in Deutsch najuspješnijim školama i učenicima. BHV Education, kao organizator natjecanja, pohvalio je učenike i mentore najboljih škola za izvrstan uspjeh.

Naša se škola istaknula pobjedom na međunarodnoj razini kao najbolja škola u Europi iz njemačkog jezika, stoga su učenici Mirjana Lazar i Teo Prekrit, zajedno s profesoricama Jasminom Balling i Mirnom Bajsić u ime svih naših natjecatelja iz njemačkog i engleskog jezika, preuzeli certifikate namijenjene najboljima! Na natjecanju je sudjelovalo 750 srednjih škola iz 29 zemalja, što ovaj rezultat čini još značajnijim, a ukoliko tome pridodamo i prošlogodišnji posjet samih organizatora natjecanja iz Chech-us agency kada smo po rezultatima bili drugi među europskim školama u poznavanju njemačkog jezika, to svakako zaslužuje sve pohvale učenicima i njihovim profesorima.

U velikoj konkurenciji mnogobrojnih škola iz 29 zemalja i tisuća učenika, ovo je odličan rezultat. Učenike su pozdravili i čestitali im zamjenik župana Varaždinske županije, Tomislav Paljak i zamjenica gradonačelnika grada Varaždina, Sandra Malenica te ravnateljica Prve gimnazije Varaždin, Janja Banić.

best2

Pročitano 1296 puta

Back to top