eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Uključite se u edukativni kviz "Hrvatska iz zraka"

26.04.2016.  -  Napisala  Iskra Petak

Drage učenice i učenici,

u veljači smo imali priliku poslušati zanimljivo predavanje poznatog putopisaca Davora Rostuhara o projektu „Hrvatska iz zraka“. Tom smo prigodom u trajno vlasništvo dobili 30 fotografija Hrvatske iz zraka koje su postavljene u novom dijelu škole (hodnik matematika, hodnik jezici te dio škole kod uprave i u uredu ravnateljice).

Od sutra će u holu škole i na web stranicama škole biti postavljena pitanja za nagradni kviz u kojem možete osvojiti vrlo vrijedne nagrade, a najvažnije je da obiđete cijelu izložbu fotografija i pročitate popratne tekstove uz njih. Da biste točno odgovorili na sva pitanja i time ušli u konkurenciju za vrijedne nagrade, morate obići kompletnu izložbu pa tako i dio koji se nalazi kod ravnateljice- ravnateljica vas toplo poziva da otvorite vrata njezinog ureda, pokažete zanimanje i time steknete cjelovitu sliku izložbe.

Odgovore na postavljena pitanja sa svojim imenom, prezimenom i razredom ubacite u za to predviđenu kutiju koja će za tu prigodu će biti postavljena u holu škole od  srijede 27. travnja do utorka, 3. svibnja (do velikog odmora). Izvlačenje sretnih dobitnika održat ćemo utorak 3. svibnja za vrijeme velikog odmora u holu. Prve tri nagrade dobiti će učenici izvučeni slučajnim odabirom koji su ponudili sve točne odgovore.

1. nagrada je velika monografija „Hrvatska iz zraka“ u izdanju National Geographica, 2. nagrada mala monografija „Hrvatska iz zraka“, a 3. nagrada knjižica „Hrvatska iz zraka“.

Sretno svima!

Aktiv nastavnika geografije

Ravnateljica: mr.sc. Lidija Kozina, dipl.oec.

Pročitano 628 puta

Back to top