eu fondovi
opkk
eu-flag
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Pozivnica na Festival znanosti Sveučilišta Sjever

19.04.2023.  -  Napisala  Iskra Petak

Sveučilište Sjever organizira manifestaciju Festival znanosti na Sveučilištu Sjever, s temom „PRIRODA i DRUŠTVO“ koja će se održavati od 24. travnja do 28. travnja 2023. godine u prostorima Sveučilišta Sjever (Sveučilišni centar Varaždin i Sveučilišni centar Koprivnica).

Festival znanosti održava se svake godine u organizaciji British Councila, Tehničkog muzeja Nikola Tesla iz Zagreba i hrvatskih sveučilišta, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, a glavni cilj događaja je uspostava odgovarajućeg i prijeko potrebnog dijaloga između znanosti i javnosti te osvještavanje koliko je znanost važna i sveprisutna.  

Program za srednjoškolske populacije u Sveučilišnim centru Varaždin ove se godine održava u utorak, 25. travnja 2023. godine, a same radionice odvijat će se u bloku od 10:00-15:00 sati, s prilagodbom termina ovisno o najavama posjetitelja/grupa. Program je namijenjen svim srednjoškolskim uzrastima. U privitku se nalazi pozivnica s popisom tema radionica za koje se potrebno unaprijed prijaviti na kontakte koji su također navedeni u pozivnici.

Pročitano 448 puta

Back to top